Hulp nodig bij het uitzoeken van jouw overkapping?

Staat een veranda ook al jaren bovenaan jouw wensenlijstje? Dan is dit hét moment om de stap te wagen. Zo geniet je namelijk dit voorjaar nog van alles wat een veranda te bieden heeft. Weet je niet waar je moet beginnen bij het uitzoeken van jouw veranda? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. Met onderstaande keuzewijzer ontdek je eenvoudig welke overkapping het best past bij jou en jouw unieke situatie. En mocht je er nou niet uitkomen? Dan staan onze ervaren adviseurs voor je klaar in één van onze winkels!

Beschutting tegen weer & wind

Het liefst geniet je het hele jaar door van het buitenleven. Maar helaas, Piet Paulusma voorspelt vaker regen en wind, dan zon en droogte. Om jouw overkapping weerbestendig te maken breid je deze uit met glazen schuifwanden of aluminium voor- en zijwanden. Zo maakt regen, wind én sneeuw geen schijn van kans! Ook op de koude dagen aangenaam vertoeven in jouw tuinkamer? Dan raden wij heaters aan. Deze zijn te plaatsen onder iedere overkapping en zorgen voor een heerlijk, aangename temperatuur.

Wij adviseren:

  • Heaters
  • Glazen schuifwand

Onbelemmerd uitzicht

Wil jij beschut genieten van het prachtige uitzicht op jouw tuin? Bij al onze overkappingen is een brede overspanning mogelijk op slechts twee staanders. Dit zorgt voor een onbelemmerd brede doorkijk naar de achtertuin. Je kunt jouw overkapping afsluiten met kristalheldere glazen schuifwanden. Zo kun je zelfs wanneer de overkapping dicht is, genieten van al het moois in jouw tuin.

Wij adviseren:

  • Glazen schuifwand
  • Glazen overkapping