Trendygreen urbanstijl

Kies jij voor de trend urban garden? Dan haal je het beste van twee werelden in huis. In deze stijl komen strakke lijnen en ruwe materialen als staal en teakhout samen met botanische invloeden. De basis – een strakke, aluminium tuinkamer of veranda – heb je wellicht al staan. Je maakt zo’n overkapping compleet door er een flinke lading groen aan toe te voegen. Bijvoorbeeld in de vorm van kunstplanten of een paar mooie sierkussens. Daarmee geniet je het hele jaar door van je extra leefruimte.

Moderne tuinstijl

Staat er een Trendy Cube in je tuin? Dan word je vast razend enthousiast van de moderne stuinstijl. Dit thema staat namelijk volledig in het teken van rechte, strakke lijnen en een eyecatching ontwerp. Denk aan strak vormgegeven tuinmeubelen die – net als onze aluminium tuinkamers – weinig onderhoud vereisen. De kleuren die het beste bij deze stijl passen? Zwart en verschillende grijstinten. Vrolijk het geheel op met een paar mooie tuinkussens in een accentkleur.

Scandinavische stijl

Rust en eenvoud. Daar staat de Scandinavische trend voor de tuin om bekend. Maak jouw tuinkamer compleet met grove, natuurlijke materialen als teak en combineer dit met witte accessoires en tuinstoelen. Weet je niet zeker of een product past in deze stijl? Denk dan aan het credo less is more. Daarmee creëer je binnen een mum van tijd een Scandinavisch sfeertje in je tuinkamer. Helemaal hygge!

Meer inspiratie opdoen?

Met deze verrassende trends haal jij alles uit je tuinkamer. Het resultaat? Een fijne plek om heerlijk tot rust te komen. Benieuwd naar hoe anderen hun tuinkamer hebben ingericht? Neem dan een kijkje op onze realisatie pagina voor de nodige inspiratie.