Frequently asked questions.

Frequently asked questions.

Malesuada velit et ut malesuada amet tempor velit dui. Nullam amet commodo gravida gravida.

Welke voorbereidingen dien ik te treffen voor het uitvoeren van de montage?

De werkplek waar de veranda/terrasoverkapping geplaatst gaat worden is vrij van obstakels. Tafel/stoelen/planten/zonnescherm etc. dient u weg te halen voordat het montageteam komt. Zorg er ook voor dat bijvoorbeeld een regenpijp, lamp enz. van tevoren weggehaald is.

– Er mogen geen obstakels (zoals zonluifels, rolluiken en/of andere aan de gevel bevestigde materialen) zitten op de plek waar de veranda/terrasoverkapping tegen de muur aan gemonteerd zal worden.

– Een muur dient helemaal vlak door te lopen. Mocht een muur verspringen (naar voren of achteren) dan dient de rest van de muur egaal gemaakt te worden zodat het muurprofiel van de overkapping hier tegenaan gemonteerd kan worden

– Wanneer een muur egaal gemaakt of verstevigd wordt met een houten balk dan dient dit ook stevig genoeg gedaan te worden zodat deze het gewicht van de veranda/overkapping kan dragen. Een veranda/overkapping wordt namelijk om de 50 centimeter bevestigd met slagpluggen/torx schroeven welke elk een gewicht van 100 kilogram moeten kunnen dragen. De achtergrond moet dit ook kunnen dragen.

– Afvoer van water:

Let op wanneer uw terras bestaat uit een harde vloer en er moet gehakt of open gezaagd worden voor een aansluiting, dan dient u dit zelf uit te voeren voordat het montage team komt, zodat het montageteam zonder obstakel aan het werk kan gaan.

– Er moet een stroompunt aanwezig zijn voor de te gebruiken gereedschappen.

– Indien LED verlichting: er is een geaard buitenstopcontact(230V~) aanwezig op de locatie waar de terrasoverkapping gemonteerd gaat worden. Wij kunnen geen stroom voor u gaan verleggen, dus ook geen verlenging naar een stopcontact bij u binnen in huis.

– De bekabeling van de veranda werken wij netjes weg. Wij sluiten de veranda ook aan, maar het wegwerken van de kabel naar uw huis toe dient u zelf te verzorgen.